Inbindningar

Älskar du gamla och nya böcker?

Älskar du gamla och nya böcker?

Varje bok bär sin egen historia. Dels för att boken troligen gått i arv eller sålts i flera led genom sitt liv. Och dels för att varje bok bär en historia inom sig, en berättelse som någon en gång skrivit. Älskar du gamla böcker och vårdar dem omsorgsfullt i ditt hem?

Har du i din ägo några böcker som behöver räddas – renoveras eller bindas om för att klara sig vidare i livet? Då ska du veta att det fortfarande finns ett fåtal binderier i vårt land. Skickliga bokbindare som utför vackra och professionella inbindningar enligt konstens alla regler.

 

Bevara för framtiden

Se framför dig hur du tar hand om dina gamla älsklingar. Ger dem ett längre liv genom varsamma inbindningar. Behöver du en specialare för att skydda en gammal bok som inte kan eller bör bindas om? Skapa något att placera boken i som skyddar dem från ytterligare förfall.

Med en liten fin låda kan du förvara den utan oro och med gott samvete. Alla de vackra och innehållsrika böckerna som har funnits så mycket längre än de flesta av oss själva, låt oss hjälpas åt att bevara dem för framtiden. Få fler generationer att förstå sin historia och njuta av hantverket och skönheten.

 

Inte bara gammalt

Kanske är du i behov av inbindningar för nyare publikationer eller skrifter? Kanske är du rent av en författare som vill binda egna exemplar? En skicklig bokbindare kan skapa så många olika typer av omslag. Det finns hel- och halvskinnband, pappers- eller pergamentband, klotband, skinnband och mycket mycket mer.

Är du osäker på vad du vill ha? Rådfråga då och be om att få se på exempel. Vilka material tilltalar dig? Färger? Vilken finish och vilken känsla vill du ha på just din bok? Inget är omöjligt – låt skapa det du har drömt om.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://bil-bloggar.se/

https://bil-blogg.se/

https://bilnews.se/

https://bilarochcamping.se/

https://bilnewz.se/

https://bilpower.se/

https://bilutflykter.se/

https://dinnyabil.se/

https://dintrafik.se/

https://motorochteknik.se/

https://nyttombilar.se/

https://vimedbil.se/