Tandläkare

Bäst omtanke för din tänder

Bäst omtanke för din tänder

Visst kan det vara lite nervöst att gå till tandläkaren. För vissa av oss är det nästan som en fobi, och vi undviker besöket så länge det bara går.

Och visst kan du själv minska dina chanser till hål, genom att till exempel undvika socker och kolhydrater, men till slut så är det bara vettigt att få sina tänder kollade för att se om de behöver lagas. Kanske kan ett besök nu till och med spara pengar? Det är lättare att laga ett begynnande hål än att ge sig på lagningsprocessen när hålet väl har bildats, och kanske till och med lett till ytterligare komplikationer.

Letar du efter en tandläkare i Upplandsbro finns Barkabystad Dental tillgänglig i fräscha lokaler i Järfälla.
Här jobbar man efter att ge service och hög kvalitet i en stressfri miljö med dig som patient i fokus.

Oavsett om du bara vill kolla din tandhälsa, eller faktiskt misstänker att något behöver lagas så kan du vända dig till Barkabystad Dental. Personalen här är kunnig och jobbar med allt från allmäntandvård, rådgivning och estetisk tandvård till tandimplantat, rotfyllning, tandborttagning, tandskydd, delproteser samt kronor och broar. 

Mottagningen är öppen för alla. Så det spelar ingen roll om du som patient är barn, ungdom, vuxen eller äldre – du är alltid varmt välkommen till Barkabystad dental för att få hjälp och råd av den kunniga personalen.

Ibland händer det oväntade, och det ovälkomna, och man kan komma att behöva hjälp snabbare än snabbt. Då är det bra att veta att du kan göra en akutbokning online för att snabbt få hjälp. På mottagningens hemsida kan du inte bara se vilka tider du kan komma på ett besök på kort varsel, utan även vad det kommer att kosta dig.

Naturligtvis går det även att ringa till mottagningen för att boka en tid eller få råd.