bläckpatroner

Dags att fånga sommaren

Dags att fånga sommaren

Nu när sommaren äntligen är här så är det dags att ta fram systemkameran på allvar. Jo, det är klart att riktiga fotografer är beväpnade med sin trogna systmerare året om. För oss som är mer bekväma entusiaster så är sommaren ändå den tryggaste tiden att gå med kameran redo.

Nu behöver vi ju nämligen inte tänka på saker som att om kondens, som uppstår på vintern, kan skada objektivet. Ni vet så som det kan bli om man har varit på en fotopromenad i minusgrader, och sedan går in direkt utan att först packa ned kameran i en väska eller en påse. Då finns alltså en risk för att fukt samlas på insidan av objektivet.

Dessutom är det mesta av regn och slask borta. Det som annars är så vanligt under våren och hösten. 
Ja, sommaren är verkligen den bekvämaste årstiden att fotografera på. Visst kan ljuset vara lite hårt och svårt att tämja, men med lite övning så är detta en petitess i sammanhanget.

Förresten så har du väl också fyllt på magasinen i din skrivare? Eller är det så att du står utan Canon bläckpatroner just under denna kritiska period?
Det vore ju fantastiskt synd eftersom ett fotografi verkligen kommer till sin rätta först när det tar fysisk form. Att stirra på bilder på en datorskärm går förstås an, men alla vet att fotografier ska njutas av hängandes på väggen.

Det är här Inkpro kommer in i bilden. Oavsett om du har en skrivare av märket Canon, eller någon annan modell, så hittar du passande bläckpatroner hos Inkpro i deras välfyllda butik på webben. Här finns patroner till Epson, Brother, Dell och de flesta skrivarmärkena att köpa.

Som bonus så ingår det även en gratis bläckpatron med varje beställning. Och på tal om beställningarna så skickar Inkpro dem samma dag så länge du beställer före klockan 15.30 (14.00 på fredagar).

Nu är det bara att låta kameran fånga sommaren!