sälja silver

Dags att skala ner

Dags att skala ner

I takt med livet ändras våra behov. Du vill flytta hemifrån för första gången – det gäller att hitta en billig liten etta någonstans, tills du kommit på fötter. Du ska skaffa familj – ett större hus med flera rum står på listan. Barnen växer upp och flyttar ut – det blir till att ha det lite mindre igen. Det finns tråkigare orsaker till att behovet att skala ner uppstår. Man kanske råkat illa ut med finanserna och har inte längre råd med den livsstil man var van vid, utan måste fokusera på att betala av skulder i stället.

 

Dolda skatter

Familjeklenoder är något som de flesta håller fast vid länge. Du kanske har några gamla saker hemma som du fått i arv av en sedan länge bortgången släkting. Ibland händer det dock att man får saker i arv som man inte riktigt vill ha hemma, eller fyndar något på en loppis som man sen skulle kunna undvara. Har du hamnat i en knipa kan det vara bra att gå igenom byrålådan med en fin kam och leta reda på alla udda element. Vissa av dem kan vara guld eller silver, och för dem kan du få klingande cash om du vill.

 

 

En smidig affär

Men var ska du kunna Sälja Silver? Det är inte precis något som man går ut på gatan och annonserar högljutt. Därför finns Myntkompaniet i Malmö. Det handlar om ett företag med lång erfarenhet av att köpa och sälja silver och guld, ädelmetaller, samlarmynt och till och med frimärken. Du kan få en gratis värdering hos dem, så att du vet exakt vad du har hemma och hur mycket det är värt. Om du då bestämmer dig för att sälja, kan du göra det hos dem utan att betala några extra avgifter, och använda pengarna till en avbetalning på dina skulder.