Frisör

Den viktiga huvudsaken

Den viktiga huvudsaken

Frillan, barret, rufset, chevelyren, hårsvallet… Kärt barn har många namn, sägs det, och vad det handlar om i detta fallet är håret på allas huvud, eller kanske det absolut vanligaste namnet – frisyren. Frisyren är viktig för många. Många upplever att en del av deras identitet sitter i just den. Kanske är det därför det kan vara så traumatiskt att plötsligt tappa allt hår vid exempelvis en behandling med cellgifter. Eller ett långsamt lidande för de många män (och faktiskt ibland även kvinnor) som blir tunnhåriga och kanske till slut helt kala.

 

Frisören kan göra underverk

Ja, nog är frisyren viktig för många. Därmed kan man skatta sig lycklig om man hittat en riktigt bra frisör. En duktig frisör kan göra underverk för både hårsvallet och humöret. Känner man sig lite trött och glåmig, då kan en hårklippning vara uppiggande. För man tar ju då hand om sig själv, eller snarare gör frisören det. Lite egenkärlek mår man bra av. Känner man sig trött på tillvaron kan en ny frisyr göra mycket. Man kan välja en liten förändring eller en stor. Oavsett hur modig man är känns allting nytt och fräscht efteråt, både för en själv och hela tillvaron.

 

 

Hitta rätt 

Så alla de som ännu ej hittat “sin” frisör, borde verkligen se till att göra det. Det kan ta ett tag innan man hittat den man trivs med och som förstår vad man menar när man har önskemål där i frisörstolen. Någon som talar samma språk som en själv, skulle man kunna säga. Eller någon som kan komma med bra frisyrförslag när man själv har idétorka. Några nitar kan man behöva gå på, men tillslut brukar man hitta rätt, och när man gör det bör man hålla hårt i den frisören. Letar du efter en frisör i linköping så kanske Studio 22 är ett bra alternativ?