Kaffemaskiner uthyrning

En kaffe på jobbet

En kaffe på jobbet

Börjar dina anställda tröttna på att ladda kaffebryggaren 8 gånger om dagen? Är det alltid slut på kaffe när just du kommer till fikarummet och vill ha dig en kopp? Det finns faktiskt smartare lösningar. En kaffemaskin kan kosta en del och den kräver också service. Om du själv eller dina anställda inte riktigt har tiden till att ta hand om det kan du alltid hyra din kaffemaskin. Det finns faktiskt företag som sysslar med just uthyrning av kaffemaskiner till arbetsplatser.

 

 

Tillägg efter behov

 

Många företag erbjuder även olika typer av serviceavtal som anpassats efter just dina behov. Det kan vara så att du nöjer dig med ett standardavtal där du får hjälp med hela den tekniska biten. Många gånger ingår det när du beställer din maskin. Då skickar företaget personal till dig ca en gång i månaden och ser till så att allting fungerar som det ska. Du får även maskinen ordentligt rengjord. Om det dessutom skulle uppstå problem mellan besöken kan du alltid ringa för att få hjälp. Med ett sådant avtal är allt du behöver göra själv att fylla på med dryckerna i maskinen.

 

Om tiden ändå inte räcker till

 

Men det kan också vara så att varken du eller dina anställda har tiden till att beställa drycker och att fylla på maskinen själva. Då finns det faktiskt företag som erbjuder fullservice. Då får du helt enkelt hjälp med allting som rör din kaffemaskin. Från rengöring till påfyllning. Ett väldigt smidigt alternativ till dig som inte har så mycket tid över. Har du kanske googlat Kaffemaskiner uthyrning i Örebro. Då behöver du inte leta mer. Ta kontakt för att diskutera vad just du behöver hjälp med. Du kommer att kunna få hjälp helt utifrån dina behov och kan säga upp avtalet om du ändå inte skulle vara nöjd.