veterinär

Familjemedlemmar glöms inte bort

Familjemedlemmar glöms inte bort

Alla som har haft djur vet vilken unik relation som kan skapas mellan en människa och djuret i fråga. Fråga vilken hundägare som helst och det kommer nog vara svårt för personen att sätta tillräckliga ord på vad hunden betyder för hen. Ingen är så lojal, har sådan empatiförmåga eller är så fördomsfri som hunden.

Och samma sak kan sägas för många andra djur. Det finns oändligt med exempel på djur som hjälper människor i terapi och behandling. Men för de allra flesta är de en familjemedlem. Och en familjemedlem ska aldrig glömmas bort eller bli bortlämnad. Allra minst när den blir sjuk eller skadad.  

Alla behöver vård ibland 

Det är hemskt att se sitt djur må dåligt och man vill gärna ta det säkra före det osäkra. Det är väldigt tacksamt att vi har så duktiga veterinärer i det här landet som vi har. På så vis kan djuren få högkvalitativ läkarvård när de blir sjuka eller skadade. För det händer alla djur att de någon gång behöver uppsöka veterinärvård, precis som att du själv ibland behöver gå till läkaren.

Det tillhör helt enkelt livet. Oavsett om det gäller akuta och livshotande tillstånd eller om du bara ska fylla på en vaccination för din lilla kompis.  

Lång erfarenhet skapar trygghet 

En veterinär i bromma fick en gång frågan hur länge deras klinik hade funnits. Svaret blev att när man räknade ihop all erfarenhet från huset kom de upp i över 120 år. Det måste kännas tryggt för en djurägare när man med hjärtat i halsgropen kommer instörtades med ett djur som kämpar för att överleva. För djuret är trots allt din familjemedlem. Du skulle aldrig nöja dig med mindre än att ha gjort allt, verkligen allt, som är möjligt att göra för ditt djur. Så mycket betyder djuret för dig.