byrå

Ge ditt företag en digital uppfräschning

Ge ditt företag en digital uppfräschning

Är du egenföretagare? Har du tagit över efter någon annan eller startat från scratch? Oavsett vilket, så har du säkert utmaningar att ta tag i dagligen. Det är beställningar som ska läggas, fakturor att betala och anställda som behöver din tid. Du anar att det finns digitala lösningar som skulle underlätta för dig, men hur? Kanske en app eller ett bättre system för kundhantering eller försäljning.

Begrepp som frontend, systemkod eller publiceringsverktyg känns ibland ganska obegripliga, men skulle snabbt bli något som underlättar din vardag. Lägg några minuter på att lära dig mer. Här kommer en introduktion.  

Handla på nätet

Att beställa hem kläder, möbler eller böcker på internet är inget nytt. Många tycker det är praktiskt och bra. Dessutom har tjänsterna på de stora sajterna blivit bättre med tiden. Det gäller sådant som exempelvis bytesrätt eller möjligheten att beställa hem en snickare som monterar ihop möblerna.

Om du vill erbjuda de här möjligheterna, hör av dig till en e-handelbyrå i Stockholm. Där kan du få råd om hela webbstrategin för ditt företag och hur du kan öka försäljningen med smartare system för kommunikation och marknadsföring. Här kan du se vad andra kunder tycker.

Vikten av att synas på webben

Självklart går många företag runt genom traditionell annonsering och med ett nätverk av återkommande kunder. Men om tiderna blir sämre eller du märker att du inte når ut lika bra så är det dags att satsa digitalt också. Sociala kanaler är gratis, men kräver förstås en del arbetstid för inlägg, foton och filmer.

Det är viktigt att koordinera dem med UX, alltså texter på nätet som gör att sökmotorerna hittar dig. Överväg att skapa en riktigt bra hemsida där du presenterar vad du kan erbjuda. Efter de första digitala stegen kommer du snabbt att se vad som behöver göras på hemmaplan.