Hemstäd

Hyr in en städfirma

Hyr in en städfirma

Är man en person som alltid är i farten med jobb och galna upptåg? Om det stämmer, hur ska man då ha tid att städa? Svaret på den frågan är, att det har man inte. Men om man ändå gör det finns risken att man påverkas genom för lite sömn som i sin tur skapar stress. 

Om man exempelvis ska ha vänner på middag, har man från en restaurang beställt hem mat, som levereras strax innan gästerna kommer. Vinet ligger på kylning. Bara städningen återstår. Så varför inte eliminera detta orosmoment  och hyra in en städfirma? Det kan vara skönt att bara koncentrera sig på den trevliga middagen när någon annan har städat.

 

Den finns hundra anledningar till kaos

Det är lätt att känna sig lat och tycka att man är en hopplös människa när lägenheten dammar igen och tvättkorgen inte syns under all tvätt. Men det är inte alltid fallet. Ibland måste man ha flera jobb för att klara hyran. Eller så har man kanske ADHD, vilket sägs vara en superkraft. Men när det gäller att hålla fokus tillräckligt länge för att städa en hel lägenhet eller, ve och fasa, ett helt hus, det finns bara inte på kartan. Då är en städtjänst som dessutom har något som kallas RUT-avdrag helt fantastiskt. På så sätt kan man småplocka under veckorna för att sedan få hjälp med resten.

 

 

Var och hur?

Internet är en fantastisk uppfinning när det gäller att hitta information. Googla exempelvis Hemstäd i Malmö. Då får man upp information om de städfirmor som finns där man bor. De flesta har både formulär eller mail och telefonnummer på sin sida, så att man kan kontakta dem och få mera information. Det som ofta ingår i är dammsugning och golvstäd, damning av fria ytor, badrumsstädning och mycket mera. Länktips: https://www.dintjanst.se/