Chicago Pneumatic

Kvalitet man kan lita på

Kvalitet man kan lita på

När det kommer till att bygga saker med kvalitet finns det egentligen inget som säger mer än erfarenhet. Med lång erfarenhet har man lärt sig av sina misstag. Man vet vad som fungerar och inte fungerar. Man vet hur man bygger grejer som håller. Chicago Pneumatic har varit i kompressorbranschen sen 1889. Där pratar vi om erfarenhet som man inte slår på fingrarna någon dag i veckan. Det som började med en av världens första tryckluftshammare för stålindustrin är idag ett av världens ledande företag vad gäller kompressorer, kompressorteknik, tryckluftsverktyg, tillbehör och reservdelar. De finns representerade över i stort sett hela världen och säljer till en mängd olika branscher. Chicago Pneumatics produkter återfinns i alltifrån djupa gruvhål till bilverkstäder och målarfirmor. 

   

Mer än bara kompressorer

I Chicago Pneumatics stora utbud finns inte bara kompressorer. De tillverkar även tryckluftsverktyg för de olika branscher som behöver sådana. Det kan handla om bilindustrin eller bilverkstäder. Eller byggbranschen, där alltifrån målare till snickare använder tryckluftsverktyg flitigt. De levererar kort sagt helhetslösningar för de som vill få sin verksamhet att snurra med hjälp av tryckluft. Alltifrån kompressorn som skapar tryckluften till skruvdragaren som luften driver och alla slangar, filter och andra grejer som ska till. De tillverkar även reservdelar och slitdelar till allt som de säljer. 

 

 

Ta reda på mer om Chicago Pneumatic

Är man nyfiken på deras produkter så finns hjälp att få. På nätet finns mer att veta om Chicago Pneumatic. Kolla in någon av deras kompressorer där. Kanske passar en sådan i just din verksamhet? De har säkert den typ av kompressor du behöver oavsett om ditt behov är stort eller litet. Oavsett om du driver en bilverkstad eller bygger hus. Chicago Pneumatic gör, som sagt, dessutom de verktyg som du kan koppla till din kompressor. Alltifrån skruvdragare för däckbytet till färgsprutor och spikpistoler.