konferens

Många skäl att mötas

Många skäl att mötas

Vi människor är flerdimensionella varelser. Vi har både intellekt och känsloliv, vi kan trivas med ensamhet men behöver sociala kontakter. Självklart har vi olika personligheter, något du kanske märkt hos dina kollegor eller släktingar. Vilka personer vi trivs med varierar, och likaså vilka aktiviteter vi vill göra tillsammans. Somliga är vi tysta tillsammans med, andra inspirerar till aktivitet.

Ta till exempel dina arbetskamrater; även om du kan acceptera att jobba på distans, skulle det inte vara trevligt att kunna umgås lite med kollegorna? Ta initiativ till något – varför inte en Konferens i Värmdö med tid för både allvar och lek?

Bygg upp relationer 

Byt hemmakontoret eller arbetsplatsen mot naturupplevelser. Cykla eller segla, vandra på nya stigar eller laga mat tillsammans. Hör dig för om alternativen på https://www.xn--konferensvrmd-kfb7y.se/ innan du bestämmer dig. En gemensam vistelse blir något ni kommer att minnas länge – faktiskt även om inte allt blev en succé. Det som känns pinsamt när det händer brukar bli en bra historia i efterhand.

En förlorad fotbollsmatch, en kanot som välte eller en picknick som regnade bort är gemensamma erfarenheter att bygga vidare på. Var beredd på överraskningar som kan bli början på något konstruktivt och positivt. 

Vad är tanken?

Ofta går saker på rutin; julfesten eller vårens kick-off blir förutsägbara och en del av arbetsrutinerna. Det är så klart något av ett slöseri. Varför inte ta ut svängarna lite när chansen erbjuds? Kanske är det bättre att hoppa över en samling för att satsa mer på nästa, att få råd med föreläsare eller resa?

Det är naturligtvis viktigt med balans. Sträva mot att alla är klara över varför aktiviteten ska ske. Behöver ni lära er nya saker om er bransch? Kanske har ditt företag köpts upp och ni ska in i en ny företagskultur? Syftet med den gemensamma upplevelsen måste vara tydligt.