pumpservice - pumpar Kristianstad

Pumpservice i Kristianstad sätter kvalité i centrum!

Pumpservice i Kristianstad sätter kvalité i centrum!

editorial

En av de allra mest intressanta pumparna man kan hitta är hjärtat. Hjärtat pumpar runt ungefär 5 liter blod i kroppen vid vila, och uppemot 25 liter blod vid hård ansträngning. Det är mer blod än vad man kan få ut genom kökskranen även om man öppnar den helt. Hjärtat är en pump man skulle vilja ha i sin verksamhet, galet stark och en otrolig uthållighet. Faktum är att professionella pumpar idag närmar sig en sådan standard. 

Det finns artificiella hjärt-prototyper som man tänker sig ska pumpa runt blodet i kroppen med hjälp av magnetpumpar. I magnetpumpen styr motorn pumpbladen genom magnetism, alltså utan direktkontakt. Det betyder att pumpen kan tätas helt så inga föroreningar har någon risk alls att komma in i pumpvätskan. Ett artificiellt hjärta är lite läskigt för plötsligt saknar man puls! Men för någon som behöver ett nytt hjärta för att överleva är det nog inte så viktigt. Som hjärta är magnetpumpen fortfarande en idé under utveckling, i industrin är magnetpumpen en verklighet!

 

pumpservice - pumpar Kristianstad

 

Magnetpumpar för rena vätskor!

I många industrier vill man pumpa runt vätskor som absolut inte får bli förorenade. Det kan handla om vätskor inom industrin som ingår i känsliga kemiska processer. Det kan också handla om livsmedel. När man pumpar runt livsmedel vill man ha full kontroll på processen och inte riskera föroreningar. Till det ändamålet är magnetpumpen optimal. 

Samtidigt kanske man kan ha en enklare pump som levererar vatten till kylningsprocesser eller liknande. Kontaktar man en erfaren firma som utför pumpservice i Kristianstad får man hjälp med att välja rätt pump för rätt ändamål. Man kan också välja mellan lite olika märken för att hitta en smidig lösning med en pump, som inte kräver någon större ombyggnad av den verksamhet som man redan har igång. Med rätt service kan pumpbytet sätta ny snurr på verksamheten.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://din-eshop.se/

https://ehandels-bloggen.se/

https://ehandelsbutiker.se/

https://handelssajter.se/

https://hobbyshopping.se/

https://meshop.se/

https://min-ehandel.se/

https://shoppinginspiration.se/

https://svensk-webbhandel.se/

https://webb-butiker.se/

https://webb-handel.se/

https://webbshop-nytt.se/