passagesystem Linköping

Se över dina lås

Se över dina lås

Var och varannan dag kan vi läsa om överfall och osäkerhet i samhället. Inbrottsligor härjar i landet och många äldre samt kvinnor känner sig rädda för att gå ute när det börjar bli sent.
Detta är en negativ utveckling som behöver lösas. Just nu verkar det tyvärr dock inte finnas några bra svar på hur detta ska gå till.

I allt högre utsträckning ser det också ut att vara upp till individen, och privata aktörer, att se till att man håller sig säker. Ett sätt är förstås att undvika att röra sig i miljöer och situationer som uppfattas som osäkra, även om detta inte är en långsiktig lösning.
Ett annat sätt är att se till att man har det tryggt om sig där man bor och verkar.

Bor du i Östergötland så har du en trygg leverantör av lås och passagesystem i ÖstgötaLås.

Personalen har över 25 års erfarenhet av låssmedsbranschen och levererar inte bara passagesystem i Linköping, utan över hela länet. Här finns med andra ord både kunskapen, rutinen och produkterna för att du ska känna dig säker. Detta gäller som sagt oavsett om du är privatperson eller om ditt företag är i behov av att se över sin säkerhet.

Några frågor som du som husägare till en början kan ställa dig själv är:

  • Har jag koll på alla mina nycklar?
  • Är nycklarna jag har spärrade?
  • Är mina lås godkända?

Svarar du ”nej” på minst en av dessa frågor är det ett bra läge att kontakta ÖstgötaLås. Med ett kort samtal kan du snabbt få reda på vad som kan göras för att öka säkerheten i ditt hem.

ÖstgötaLås erbjuder även flera andra produkter än vanliga lås.
Till exempel vill du kanske ha ett villalarm installerat. Eller uppgradera en utsatt dörr till en säkerhetsdörr som gör det svårare för inbrottstjuven att ta sig in.