blommor

Ta in grönskan i hemmet

Ta in grönskan i hemmet

När du inreder ett hem vill du skapa balans och harmoni. Det gör du genom att använda en mix av färger och material. Tänk på att inte trycka in för många saker i ett hem och tänk på att de saker du äger faktiskt ska användas. Det gäller att skapa god feng shui i ett hem.

En viktig detalj i hemmet är blommor och växter, den naturliga grönskan. Vi är sprungna ur naturen och vi behöver deras hjälp att rena luften i vårt hem. Det finns speciella växter som är kända för att de just renar luften extra bra. Vilken typ av blommor äger du?

I valet och kvalet

Är du en person som drar dig för att köpa hem blommor till ditt hem. En person som tycker det är mycket att ta hand om och har svårt att hålla koll på när de ska vattnas? Plastblommor kan vara en lösning. Dock renar de inte luften eller tillför levande energi i balansen av ditt hem.

Du bör ha levande växter i din bostad, punkt. Rådfråga en florist på en blomsterhandel. Du kan förstås gå till en butik, men du kan också maila och fråga hos en butik som http://kallhallsblommor.interflorabutiker.se/ för att få veta vilka blommor i Järfälla som är lättskötta och vilka som är bäst på att rena inomhusluft.

 

 

Givande och tagande

Som du vet så använder de gröna växterna vår utandningsluft för att leva och vi behöver det syre de tillverkar. Vi ger ut koldioxid och de ger ut syre. Vi är skapta genom evolutionen för att leva tillsammans i harmoni. Du gör rätt i att hitta växter som passar dig, snarare än att undvika dem.

Prova och köp hem en fredskalla exempelvis. Den är tålig och visar tydligt när den behöver vatten. Den är dessutom duktig på att rena luften i ett hem.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://b2bblogg.se/

https://bizzbloggar.se/

https://b2bnewz.se/

https://b2bnytt.se/

https://biz2biz.se/

https://bizbiz.se/

https://biztips.se/

https://business-bloggen.se/

https://handelsbloggen.se/

https://svensk-b2b.se/

https://svenska-verksamheter.se/

https://verksamhetsbloggen.se/