Frigolitskyltar

Tänk exponering, tänk stort

Tänk exponering, tänk stort

När du ska marknadsföra ditt företag behöver du synas. Tänk stort, tänk riktigt stort. Även om du som privatperson gärna befinner dig i skymundan och inte tar plats så behöver du exponera ditt företag. Marknadsföring är A och O för att få ett företag att sälja produkter och tjänster. Syns du inte så finns du inte heter det, och ack så sant det är. För hur ska du kunna bli en snackis om ingen vet vem du är? Hur ska folk hitta till dig och börja gilla ditt företag, om du inte syns? Tänk därför exponering på bästa plats, och om det är stort så syns det bättre även på håll. Tänk frigolitskyltar!

 

Så hur ska du tänka?

Var är företaget beläget? Befinner du dig i ett kontorskomplex eller i en galleria? Har du kanske företaget hemma i villan? För att skapa en bra exponering bör du ha ytterväggar för att placera stora och proffsiga skyltar. Du ska så klart även skylta ovan din ingång om du finns i gallerian. I alla dessa lägen är det smart att beställa Frigolitskyltar eftersom dessa har en kärna av frigolit som i princip inte väger något. Du kan sedan klä skylten i exempelvis färgat plexiglas eller liknande som skapar en snygg och färgglad utsida. 

 

På nära och långt håll

När du befinner dig på parkeringen utanför kontoret eller utanför gallerian ska du se skylten som en bekräftelse på att du kommit rätt. Om den blivande kunden inte ens vet att firman finns, så ska skylten dessutom väcka intresse. Ligger du strategiskt till i närheten av en motorväg eller liknande är det ännu viktigare med en stor och avvikande skylt. Har du en snygg frigolitskylt som sticker ut både i färg, form och storlek så väcker du intresse även på långt håll. Snacka om dubbelt så smart.