tavlor

Tavlor som ger mersmak

Tavlor som ger mersmak

Konst är helt fantastiskt! Det är mångsidigt, vackert och ger mersmak.

Konstvärlden har så mycket att ge en, från Leonardo da Vincis oändlighet till den lite väl märkliga Vincent van Gogh.

Fransmannen Claude Monet är impressionismens pionjär vars målningar man har svårt att inte tycka om. Hans vackra blågröna färger uppenbaras i alla hans tavlor oavsett om han målat blommor eller en vacker flod.

Vad sägs om klockor som smälter och kroppsdelar som deformeras? Visst pratar vi om den stora och märkliga Salvador Dalí. Några tycker att hans målningar är absurda medan andra säger att de är geniala. Det är ju det som är så bra med konst, det finns inget rätt och fel.

 

Berika hemmet med tavlor

Konst kryddar vår vardag som få andra saker gör. Förr i tiden var det endast de rikare som kunde unna sig att ha konst hemma. Lyckligtvis är inte fallet sådant idag.

Vill du göra ditt hem trevligare och vackrare är det just tavlor du ska satsa på. Variationerna är stora. Konst följer sällan några regler och man kan alltid hitta något som faller en i smaken. Abstrakta tavlor, färgglada sådana eller svartvita? Vad föredrar du? Det är bara att välja och vraka.

 

Var kan man köpa tavlor?

Man kan antingen gå till ett konstgalleri eller köpa en tavla via nätet. My New Art är ett företag som erbjuder dig att köpa tavlor via nätet med en leveranstid på upp till 2 dagar.

Visserligen är konst lite speciellt och oftast vill man se tavlan innan man handlar den, därför kan du som sagt alltid besöka ett galleri eller affär där du kan se dig för och välja något som passar både dig och din interiör.