damklippning

Unna dig lite vardagslyx

Unna dig lite vardagslyx

Att gå till frisören och fixa till håret är lite av en vardagslyx. Man sätter sig i frisörstolen och kan ta det lugnt en stund samtidigt som någon fixar till en. Ibland när man besöker frisören så vill man bara klippa topparna och hålla efter håret. Att klippa topparna ger håret en helt ny känsla och det känns fräscht och friskt. Att klippa av slitna toppar gör mycket för hela håret och intrycket. Det blir dessutom lättare att reda ut om man har långt hår. Det brukar vara bra att hålla efter håret och inte vänta alltför länge mellan hårklippningarna. Att klippa topparna brukar vara bra att göra mellan 6-8 veckor. 

Ibland vill man kanske inte bara hålla efter utan göra något helt nytt. Kanske vill man ha en helt ny frisyr, färga eller slinga håret för att förnya det lite. Om man ska färga håret eller klippa en frisyr som man inte tidigare har haft kan man gärna titta runt i litet tidningar eller på nätet för att få en uppfattning om vad man vill ha innan man kommer till frisören. 

Det är skönt att gå till frisören och färga håret istället för att göra det hemma. De är proffs och vet hur de ska få fram rätt färger och hur de ska göra för att försöka uppnå det slutresultat som du vill ha. Dessutom har de många gånger mildare färger och blekningar än det som finns på affären. Många gånger håller färgen mycket längre också när man gjort det hos frisören och man slipper att själv stå och kladda med färg. Dessutom kan man lätt avfärga håret hos frisören, något som kan vara lite klurigare att göra själv. 

 

Det finns ju också mycket annat man kan göra med sitt hår. Kanske har man kort hår och vill göra en hårförlängning. Kanske har man rakt hår och vill ha lite lockar men inte vill lägga tid på att locka det varje dag och istället lägga i en permanent. Kanske ska man på någon speciell tillställning och vill ha hjälp att ordna en snygg frisyr inför kvällen. 

Salongpåhåret.se utför damklippning men också färg/slingning, hårförlänging, brud/bal-uppsättningar, permanent, öronhåltagning och så vidare. Här kan man få hjälp med i stort sett allt vad det gäller håret. Här hittar man också bra hårvårdsprodukter så som Goldwell och KMS. Man kan antingen ringa dit eller gå in på deras onlinebokning Boka direkt.