städfirma

Vikten av ett rent och städat kontor

Vikten av ett rent och städat kontor

Städning och ordning är mycket viktigare än vad det kan verka. Personalen på ett kontor har rätten till en bekväm arbetsmiljö. En trivsam miljö leder till glada människor. Glada människor är mer effektiva, och detta kommer att ha en positiv påverkan på företagets framgång. Ett plus till dig som företagsägare! Får kontoret dessutom besök av diverse kunder är utseendet och ordningen av stor betydelse för att skapa ett gott intryck. Alltså betyder detta att städning av kontoret är väsentligt. Därför bör man välja sin städfirma väl. Hur hittar man rätt kontorstäd?

 

Städfirman spelar roll

En professionell städfirma kan erbjuda bland annat företagsstäd, och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar till ditt företag. Till exempel tiderna för städning. Vissa föredrar att städningen sker efter företagets öppettider, och andra vill att det städas när personalen är på plats. Hur som helst bör man kommunicera klart och tydligt med städfirman och försäkra sig om att de kan leverera den service du behöver. Ett tips är att fråga vad de gör om en städare blir sjuk eller om ett fel uppstår. Erbjuder firman någon form av garanti i dessa fall, som till exempel att skicka in en inhoppare eller komma tillbaka och fixa felet, så betyder det att de är seriösa.

 

 

Tänk på miljön!

Det finns många tillfällen att tänka på miljön. Från att välja organiskt istället för plast och maten vi äter till att inte använda plastpåsar för att bära hem matvaror från affären. Hur kan man tänka ekologiskt på arbetsplatsen? Ett viktigt sätt är att använda städprodukter som är miljövänliga. Det är också viktigt att tänka på allergiker. Anlita Rent i Hemmet, ett företagsstäd i Göteborg som använder sig av snälla städmaterial, för både miljön och allergiker. Välj en miljömedveten städfirma idag och hjälp till att göra en förändring både för ditt företag och vår planet!