affischer

Inred med växtmotiv

Inred med växtmotiv

Något som blivit trendigare än någonsin är att fylla sitt hem med gröna växter i alla former och storlekar. Fördelen med detta är att man får en hemmiljö som ser mer ombonad och hemtrevlig ut samtidigt som det kräver lite jobb med att sköta växterna. De ska ju trots allt ha vatten regelbundet, ibland växtnäring och planteras om när de vuxit ur sina krukor. För den som inte har gröna fingrar finns alltid möjligheten att skaffa växter som är riktigt tåliga och klarar av att bli bortglömda ett par veckor utan vatten. Skulle man inte klara av att hålla en sådan vid liv är det dock bäst att införskaffa ett par plastväxter istället.

Det är inte bara växter i den levande formen som blivit populära utan det är även populärt med växter som motiv på allt från handdukar till muggar till kläder. Vill man ha ett hem som är så fyllt av växter som det bara går kan man därför se till att inreda med prylar dekorerade med växter. Att ha affischer med växter är också riktigt snyggt och det kan man hitta på till exempel sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html

Om man vill inreda sitt boende med växter och få till en riktig, grön djungel hemma är det bra att skaffa sig lite kunskaper om de växter man har. Det vore ju väldigt tråkigt om man skulle råka vattna dem för mycket eller för lite så att de vissnar, och eftersom växter inte är billiga blir det mycket pengar i sjön om man ständigt behöver köpa nya. Se också till att du placerar växterna på ljusa ställen i hemmet, fönsterbrädan brukar vara en given plats att ha växterna på. Dock är det inte alla växter som trivs med direkt solljus så kolla upp det innan du placerar ut växterna vart de trivs bäst.